Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565 / 0726231802

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00

Social

FUEGO – SCRISOARE DE DECEMBRIE - CRAIOVA

Alege reprezentatie
Data 18 Decembrie 2017
Ora 19:30
Locatia Teatrul National CRAIOVA
Adresa locatie Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 11TURNEU PAUL SURUGIU-FUEGO – SCRISOARE DE DECEMBRIE

18 Decembrie 2017 ora 19:30, Teatrul National Marin Sorescu Craiova

 

Paul Surugiu - Fuego va concerta şi în următoarele oraşe: 

18 decembrie Craiova, Teatrul National Craiova
19 decembrie Arad, Cinema Dacia Arad

19 decembrie Timisoara, Opera Nationala Romana Timisoara

20 decembrie Carei, Teatrul Municipal Carei

20 decembrie Satu Mare, Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare

21 decembrie Cluj, Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca

22 decembrie Marghita, Casa de Cultura Marghita

22 decembrie Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea

23 decembrie Alba Iulia, Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia

23 decembrie Deva, Teatrul de Arta Deva

24 decembrie Targoviste, Teatrul Tony Bulandra - Targoviste

24 decembrie Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

25 decembrie Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Sala Mare

 

Atunci când se apropie iarna în România, este deja o tradiție că Paul Surugiu-Fuego pornește la drum, încărcat cu desaga-i muzicală, prin toată țara, prevestind Crăciunul, minunile sale și bucuria de a te ferici în cadrul unei sărbători de poveste. De aceasta dată va porni pe 4 decembrie, de la Brașov și va încheia cu un regal muzical, cu invitați speciali și surprize, pe 25 decembrie, chiar în prima zi de Crăciun, în minunata sală mare a Teatrului Național din București.

Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului. Fuego propune un show vizual și auditiv, bazându-se pe emoția stârnită de mesajele cântecelor și a poeziilor sale. Totodată, împreună cu publicul său, artistul va scrie o mare scrisoare dedicată Crăciunului, pe care o va publica ulterior.

Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fără surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice pregătite, timp de două ore, alături de band-ul său, împreună cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate colinde din cei 20 de ani de cântec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.

 

„Voi așterne, ca amintiri, după 11 ani de când am demarat ideea de a duce cântecele mele dedicate Crăciunului prin țară, o serie de momente pe care n-ai cum să le uiți. Vreau să n-avem bariere și să simțim împreună emoția, fericirea, ritmul, sensibilitatea și finețea unor note muzicale. Textele vor fi și ele alături de mine, vrând parcă să desăvârșească atmosfera unui concert de poveste. În scrisoarea aceasta a mea se ascund liniști, optimism, realism, relaxare, muzici diverse, mesaje pozitive și desigur, bucuria de a împodobi bradul.

Pregătesc și piese noi și cântece consacrate în toți acești ani în care-am stabilit o legătură specială. Mi-ar face plăcere să veniți fără așteptări și să vă bucurați de magia sărbătorilor și de un Paul Surugiu matur, dornic de a face ceva măreț, regal, princiar, scriind cu tine, prin amintiri, o scrisoare de decembrie lumii! Despre asta va fi vorba pe scurt în seara în care voi ajunge în orașul tău! Vreau să fie sărbătoare! Vă aștept cu drag!“(PAUL SURUGIU-FUEGO)

Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri:

 www.artbyfuego.ro,  www.fuegofuego.ro

fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com

Pret bilet: 80 lei