Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565 / 0726231802

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00

Social

Mireasa de imprumut - Bucuresti

Alege reprezentatie
Data 28 Ianuarie 2018
Ora 20:00
Locatia Palatul National al Copiilor
Adresa locatie Bulevardul Tineretului 8-10, BucurestiMIREASĂ DE ÎMPRUMUT

de A. Lindgren

 

Spectacolul Gaitele din 28 Ianuarie 2018 ora 20:00 - Palatul National al Copiilor este inlocuit cu spectacolul Mireasa de Imprumut datorită indisponibilității pe o perioada nedeterminata a unei actrițe din distribuție. Biletele achizitionate anterior acestei modificari raman valabile daca doriți sa le păstrați pentru noul spectacol.

 

Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate. Cel puțin pentru tânărul Julius, nepriceput în tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotărât să „cucerească” grațiile mătușii.

Florina Cercel în rolul Eufemiei este pe cât de dulce, pe atât de vigilentă, de pragmatică. Așa cum îi spune și numele, ea folosește eufemisme pentru toate „nenorocirile” relaționale ce se întâmplă în jurul ei. Sebastian Bălășoiu în rolul lui Julius este pe cât de naiv și de neajutorat, pe atât de descurcăreț când lucrurile scapă complet de sub control. Se face aproape invizibil și iese basma curată. Karin Vinge interpretată de Ioana Farcaș este imaginea femeii foarte bine organizate, dar care pusă într-o situație ambiguă și fără ieșire, încearcă să fie la înălțimea așteptărilor. Pe muchia prăpastiei dintre propriul logodnic și pretențioasa mătușă, rolul Ioanei Farcaș nu poate fi decât unul de un comic absolut. Ana Maria Carablais este cu adevărat întruchiparea personajului Julieta. Proaspătă, naivă, curioasă, cu privire pierdută, visătoare, îndrăgostită de frumos, ea apare și dispare din scenă ca o boare. Se fâstâcește, dar știe să pună și piciorul în prag la momentul oportun. Cristian Olaru este un Harald Engberg gelos, cu nervii întinși la maxim mereu, cu mișcări precise și posibil „mortale”. Paradoxal este că poate fi îmblânzit ușor.

Astfel, datorită complexității jocului celor cinci actori, fiecare personaj are o dublă personalitate, de unde, bineînțeles, se nasc nenumăratele situații amuzante, cărora spectatorii nu le pot face față decât izbucnind în râs.

 Regia: Răzvan POPA

Scenografia: Mc RANIN

 

Florina CERCEL – Mătușa Eufemia

Sebastian BĂLĂȘOIU – Julius Jullen

Ioana FARCAȘ – Karin Vinge

Ana Maria CARABLAIS – Julieta Jonsson

Cristian OLARU – Harald Engberg

Caseta tehnică:

Regia tehnică: Mircea Macarie

Lumini: Adrian Dragomir

Sunet: Cătălin Buzea

Croitorie: Georgeta Brânzea

Costumieră: Georgeta Pleșa

Recuziter: Eduard Ștefan

Mașiniști: Teofil Diaconeasa și Dan Grigorescu

 

Pret bilet: 80 lei