Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565 / 0726231802

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00

Social

SI NEGRU SI ALB SI GRI - CONSTANTA

Alege reprezentatie
Data 17 Aprilie 2018
Ora 19:00
Locatia Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta
Adresa locatie Bvd. Alexandru Lapusneanu, nr 1SI NEGRU SI ALB SI GRI !

17 aprilie ora 19:00 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

 

Un drum iniţiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. De la o dramă familială ajungem, cu umor, la comedia vieţii cotidiene.

Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-şi rând pe rând fratele şi sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude şi evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoţită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni iniţiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relaţia cu soţul său.

Trecând cu uşurinţă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

 

Distributia : Cati: Dana Dogaru,Marina: Carmen Tănase,Lena: Mirela Oprișor,Tania: Natalia Călin,Ionel: Adrian Titieni,Anghel: Vlad Zamfirescu,Marius: Tudor Aaron Istodor

Regia: Mimi Brănescu

Scenografia: Nina Brumușilă

Pret bilet ; 100 lei ; 80 lei