Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00

Social

NOI 4 - FOCSANI

Alege reprezentatie
Data 30 Aprilie 2018
Ora 19:00
Locatia Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia
Adresa locatie Str. RepubliciiNOI 4 – de Lia Bugnar

30 aprilie ora 19:00 Teatrul Pastia Focsani

 

"Noi 4 e o poveste despre voi 5 (patru pe scena - Maria Obretin, Oana Tudor, Lia Bugnar, Marius Manole, Dorina Chiriac in rol de regizor). Intr-un punct oare care al povestii - fie cea pe care actorii o interpreteaza, fie al repetitiei in care esti un fel de martor-cheie, povestea devine a oricaruia. Cred ca cel putin o femeie (daca nu toate) au fost in postura femeii senzuale si misterioase, care iubeste un porc care o inseala. Chiar daca porcul e mic de statura, cu un inceput de chelie si un pic de burtica. Si probabil toti am avut momente in care am afirmat ceva cu zambetul pe buze, pentru ca ¬ in realiate ¬ sa ne gandim la exact opusul frazei. Faptul ca Maria si Oana le pun pe scena in fata noastra e doar un plus de realitate. Spusa cu zambetul pe buze.

Noi 4  e un pretext de spectacol in spectacol. O poveste cu iz de telenovela, spusa in cadrul unei repetitii. Actorii sunt personajele piesei sau sunt doar actorii. Uneori, e greu sa mai faci diferenta daca cel care face o criza de nervi e personajul sau actorul. Ceea ce te duce cu gandul - imediat - la cate fete poti juca in decurs de 10 minute. Daca faci parte din Noi 4, vei vedea ca multe. Momentul crizei de nervi si exploziei de personalitate a Mariei, urmata de plecarea lui Manole de pe scena si de alta criza (cea a ratarii unui spectacol si a momentului-cheie) venita din partea Oanei  e de un haos absolut. Aproape ca te intrebi daca asa e spectacolul sau chiar se destrama piesa sub ochii tai. Revenirea lui Manole te intoarce in piesa-telenovela. Printre rasete si evadari, isi face loc monologul unei copilarii singuratice. Stii ca e o scena dintr-o piesa (aceea piesa cu buget redus la a carei punere in scena asisti) si, chiar si asa, taci. Inainte sa ai lacrimile in coltul ochiului, realitatea revine.

Pe scurt avem asa: femeia casatorita de multi ani cu El (Victor - Manole). Cel mai minunat barbat pentru Ea (Maria). El o inseala pe Ea cu prietena cea mai buna (Oana). Aparent, exista si o a treia Ea (Lia - Otilia). Cea de-a treia ea este, din punctul meu de vedere, elementul care face diferenta intre o telenovela oarecare si o piesa pe care o indragesti. Personajul scos din canalele Bucurestiului (arata ca ele, vorbeste ca ele) este mama pierduta. In piesa pe care o repeta actorii. Altfel, e doar personajul colorat care vede lucrurile in alb-negru si le prezinta ca atare. Acel personaj caruia ii ducem lipsa toti din cand in cand la nivel personal. Si care te face sa razi" !

Distributia : Lia Bugnar, Maria Obretin, Oana Tudor si Marius Manole

Regia : Dorina Chiriac

 

Pret bilet : 70 lei