Rezervarile tale 0 bilet(e)

0773963301

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00










Social

DUELUL HITURILOR

Alege reprezentatie
Data 29 Noiembrie 2018
Ora 20:00
Locatia Sala Palatului
Adresa locatie Str. Campineanu Ion nr. 28



“DUELUL HITURILOR”, IN 5 CONCERTE, CU PIESE DE COLECTIE

Francesco Napoli, AL TREILEA NUME CONFIRMAT PENTRU

“DUELUL HITURILOR”

RICKY DANDEL, amfitronul intregului spectacol!

 

Francesco Napoli, cunoscutul cantaret italian, va urca pe scena Salii Palatului, in seara de 29 noiembrie, alaturi de celebrii BZN si George Baker, in acest “duel” muzical oldies but goldies. Atmosfera va fi intretinuta de gazda evenimentului, Ricky Dandel.

In comunicatele viitoare, vom dezvalui alte cateva nume de artisti ce isi vor expune povestea muzicala in concertul DUELUL HITURILOR, atmosfera intretinuta de gazda evenimentului, Ricky Dandel.

Portile se vor deschide incepand cu ora 18.30.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:.

•             CATEGORIA I – 349 lei

•             CATEGORIA II – 249 lei

•             CATEGORIA III – 149 lei

•             CATEGORIA IV – 99 lei

 

Anul trecut, BZN s-a gasit in turneul in Africa de Sud si au sustinut peste 100 de concerte in Belgia si Olanda. Tot in 2017, au calatorit in Grecia alaturi de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

George Baker, fondator al grupului olandez de succes George Baker Selection, ramane activ muzical si inca concerteaza la cei 73 de ani ai sai.  Putin cunosc faptul ca George Baker a fost compozitorul multor piese interpretate de indragitii BZN. Vom afla de la insusi George Baker, cat de curand,  care au fost acele melodii!

 

 

 

 

DESPRE GEORGE BAKER

Pe numele real Johannes Bouwens, cantaretul si compozitorul s-a nascut pe 8 decembrie  1944 in Hoom, Olanda. Este fondatorul grupului George Baker Selection, printre putinele formatii olandeze de succes din anii '70. In 1969, George Baker Selectiona a lansat primul  single "Little Green Bag", piesa care le-a adus faima, moment in care povestea muzicala a lui George Baker incepe cu adevarat. Melodia a urcat rapid in clasamentele de specialitate, printre care pozitia 21 in Billboard Top 100. Piesa a fost scrisa cu referire la dolarul american si initial a fost intitulata "Little Greenback", insa casa de discuri a interpretat gresit jocul de cuvinte si au promovat-o cu noul titlu. Cu toate acestea, cuvintele din cantec sunt "greenback", nu "green bag". Succesul a venit ca o surpriza pentru Baker, care isi aminteste ca a auzit-o la radio, pe vremea cand lucra intr-o fabrica de limonada. Single-ul s-a vandut in peste un milion de exemplare si a castigat discul de aur.

Cel de-al cincilea material al grupului, "Paloma Blanca", a fost lansat in 1975, iar single-ul care da titlul acestuia a atins locul I in topurile mai multor tari. Trupa a vandut peste 20 de milioane de discuri in intreaga lume.

In 1978, artistul decide sa porneasca o cariera solo.

In 1985, George Baker reformeaza George Baker Selection, insa doar pentru patru ani. Au lansat impreuna douasprezece albume si mai multe compilatii.

Au avut o revenire in topurile internationale la inceputul anilor '90, cand piesa "Little Green Bag" a fost folosita pentru coloana sonora a filmului  "Reservoir Dogs", precum si intr-o telenovela ciliana.

Cantaretul George Baker a sarbatorit cincizeci de ani de cariera muzicala si va marca acest moment prin lansarea unei carti autobiografice. „Am 73 de ani si am vazut multe lucruri mari si minunate, dar exista si lucruri care s-au intamplat in viata mea despre care nu as dori sa vorbesc in carte”.

George Baker 

Discografie George Baker

  • 1978    In Your Heart / Another Lonely Christmas Night
  • 1979    Sing for the Day
  • 1980    Wild Flower
  • 1981    The Winds of Time
  • 1989    Dreamboat
  • 1991    Love in Your Heart
  • 1993    Memories
  • 2000    Flashback
  • 2009    Lonely Boy

 George Baker

 

 

DESPRE RICKY DANDEL

Ricky Dandel, nascut pe 30 septembrie 1952, la Sibiu, este solist vocal, compozitor, textier, prezentator, moderator si show-man.

In anul 1975 a absolvit Facultatea de Litere si Istorie din Sibiu, secția engleza-germana. Este absolvent al Academiei de Comert, secția marketing. In 1967 înființează la Sibiu trupa beat-rock “Solaris”, alaturi de care pleaca in mai multe turnee în Transilvania. Cu această trupă debutează in televiziune. În 1971, casa de discuri Electrecord îi editează primul maxi-single și un an mai tîrziu pe următorul album, ambele cu compoziții proprii.

În anii 1974 și 1976 participă la Festivalul Internațional de Jazz de la Sibiu cu recitaluri în compania formației Erik Manyak. În 1988, la concursul Melodii 88 obține o mențiune pentru piesa “Cu tine”. În 1982 obține un premiu de creație la Cavan International Song Contest din Irlanda și revine pe scena festivalului în 1990.

În 1989 se stabilește în Germania. Pana in 1996 este artist liber profesionist si docent liber-profesionist pentru marketing, retorică și Business English, iar din 1997 este profesor de engleză și germană la Munchen.

Este deținătorul titlului academic MA (Magister Artium) pentru limba engleză al Ministerului de Cultură și Învățământ din Bavaria, Germania. În 2005 susține examenul de doctorat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și obține titlul academic de Doctor în filologie (magna cum laude) la Catedra de Studii Britanice si Americane.

În 1990 Ricky Dandel devine membru al Uniunii Compozitorilor din Germania și membru GEMA, în calitate de compozitor, textier si editor muzical (Rick’s Music).

1981sustine un recital la Festivalul International “Intertalent” din Praga, iar in 1990 un drecital la Festivalul International de la Cavan, Irlanda. Susține recital la festivalul internațional „Cerbul de aur” în deschiderea concertelor Sister Sledge din 1992 și Jerry Lee Lewis din 1994. În 1992-1994, 1996, 2001 este prezentator la cinci ediții ale festivalului de la Brașov. În 1993 este președintele juriului internațional al Festivalului de la Vilnius, Lituania unde susține și un recital. În 1994 prezintă și are recital la Festivalul Internațional „Orfeul de Aur” din Bulgaria alaturi de Toto Cotugno.

În 1995 este moderator si sustine un recital la „International Pamukkale Music &Culture Festival” din Turcia. În 2000 si 2008 este gazdă și prezentator la Festivalul Callatis de la Mangalia, avându-l ca invitat pe Chris Norman. În 2002 este moderator al Festivalului Internațional „The Golden Magnolia” din Baton Rouge, Louisiana SUA. În 1999 discul single „Du bist mein Licht”, creație proprie deține patru săptămâni locul I în topul Bavariei la „Deutsch Schlagerparade” difuzat pe postul de radio Bayern 1.

În 2002, septembrie CDul „Mein Truck fahrt immer weiter/ This Good Old Truck” ajunge pe locul I în același context.

În 2002 înregistrează un CD cu celebre hituri country și country-rock, reorchestrate, în duet, cu superstaruri ale genului: Percy Sledge, Wanda Jackson, Aaron Neville, Freddy Fender, etc. În 2002 și 2003 semnează alături de fiul său majoritatea pieselor muzicale din filmul artistic „Deadline-Das Musikill”.

Discografie:

  • 1970: Ricky Dandel (EP 1)
  • 1971: Ricky Dandel (EP 2)
  • 1983: Yes this is me
  • 1988: Cu tine
  • 1990: Dann lass ich Dich geh’n
  • 1994: Shut up
  • 1995: Personal Hits
  • 1998: Wenn Träume eine Reise machen
  • 1998: The best of Ricky Dandel
  • 1999: Du bist mein Licht/ Bring back your light
  • 1999: Diese Nacht der Nächte/ Night of the Millennium
  • 2002: Mein Truck fährt immer weiter/ This is good ol’truck
  • 2004: Soundtrack pentru filmul artistic “Die to Live –Das Musikill”
  •  2005 Country rock hits “Ricky Dandel and Friends”

 

DESPRE BZN

In vara lui 1965, se pun bazele formatiei BZN. Grupul a devenit foarte popular în Ţările de Jos si in zone destul de indepartate,  cum ar fi Africa de Sud şi Asia. După 42 ani de cariera muzicala, 42 de albume, pe 16 iunie 2007, povestea BZN, artistii celui de mai de succes band din Tarrile de Jos, isi va incheia activitatea.

Cariera muzicala au inceput-o in 1966, in orasul natal Volendam, ca promotori ai genului pop-rock, cu influente britanice. Formula de inceput  era compusa din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitara), Evert Woestenburg (chitara), Jan Tuyp (bass) si Gerrit Woestenburg (percutie). Dupa putin timp, au schimbat genul, abordand de aceasta data hard-rock-ul. Suferind cateva schimbari de componenta, au inceput sa cante pop comercial, vocalista Anny Schilder avand un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Aceasta formula a fost cea care le-a adus succesul de casa, in timp ei devenind cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor.

Primul single cu succes de casa a fost “Mon Amour”, rezistand foarte multe saptamani pe locul 1 in topul olandez. Astfel, faima lor a depasit curand granitele, mai ales ca versurile lor erau in limba engleza.

In iunie 2007 in Ahoy „- Jan Keizer, Carola Smit, Jack Veerman, Ian Tuijp, Dick Plat şi John Meijer vor depana cele mai frumoase, cele mai preţioase, cele mai remarcabile şi mai amuzante amintiri în Hollands Noord Dagblad. Aceste amintiri sunt incluse într-o carte numită „Adieu BZN”, de Peter Visser, editor al Hollands Noord Dagblad. Aceasta carte este un dar „cartea la revedere” de BZN. Din pacate, toate acestea sunt disponibile in limba olandeza.

Discografie:

  • The Bastard (1971)
  • Making a Name (1977)
  • You're Welcome (1978)
  • Summer Fantasy (1979)
  • Grootste hits (1980)
  • Green Valleys (1980)
  • Friends (1981)
  • We Wish you a merry Christmas (1981)
  • Pictures of Moments (1982)
  • The best of BZN (1982)
  • 28 Golden Hits (1983)
  • Desire (1983)
  • Falling in Love (1984)
  • Reflections (1984)
  • Maid of the Mist (1985)
  • Christmas with BZN (1985)
  • Heartbreaker (1986)
  • BZN live - 20 jaar (1987)
  • Visions (1987)
  • Endless Dream (1988)
  • Crystal Gazer (1989)
  • Bells of Christmas (1989)
  • Horizon (1990)
  • Congratulations (1991)
  • Rhythm of My Heart (1992)
  • Gold (1993)
  • Sweet Dreams (1993)
  • Serenade (1994)
  • Summer Holiday (1995)
  • 'Round the Fire (1995)
  • A Symphonic Night (1996)
  • Pearls (1997)
  • A Symphonic Night II (1998)
  • The Best Days of My Life (1999)
  • Gold & More (2000)
  • More Gold (2000)
  • Out in the Blue (2001)
  • Tequila Sunset (2002)
  • Leef je leven (2003)
  • Die mooie tijd (2005)
  • The Singles Collection (2005)
  • Adieu BZN - The Final Concert (2007)
  • BZN Top 100 (2008)

 

DESPRE FRANCESCO NAPOLI

Tanarul interpret talentat, dar necunoscut inca, a fost descoperit in cadrul unui concurs muzical de renume din Italia. Un producator german l-a remarcat pe cantaretul plin de temperament, care deja concertase alaturi de propria sa formatie, si l-a invitat sa participe la un turneu de doua saptamani in Germania. In consecinta, Francesco Napoli a extins acest turneu la mai bine de 30 de ani nu numai in Germania, ci in intreaga Europa si pe tot mapamondul! Cu mare succes!
Cel mai important hit al sau -BALLA BALLA (1987) - s-a vandut de peste 12 milioane de ori in 44 de tari. Melodia a avut o ascensiune rapida in American Billboard Charts, in Top 5 in paralel cu Michael Jackson, Madonna si alte megastaruri. Acesta a fost primul lui succes in domeniul muzicii. Un nou star al anilor “80 se nastea! A fost din plin recompensat cu numeroase discuri de aur si platina.
A continuat sa aiba hituri in Top Ten - ca, de exemplu - LADY FANTASY, BALLA BALLA II , MARINA MARINA mai ales in Spania, Italia, Franta, Austria, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia si Ungaria. Si, mai ales, in cele doua Americi.
Peter Columbus, producatorul primului sau hit de mare succes si, ulterior, Hanne Haller au semnat un contract de productie cu el. Francesco Napoli a devenit celebru si in calitate de compozitor, textier si producator al propriilor sale melodii. Aproape toate hiturile sale au fost compuse de artistul insusi, cum ar fi: PIANO PIANO, DUE ANGELI, NOTTE CHIARA, LADY FANTASY - ca sa mentionam doar cateva.
Toate canalele de TV si spectacolele se luptau pentru Francesco Napoli si, evident, a participat la prima si cea mai reusita noapte italiana la DORTMUND WESTFALENHALLE, una dintre cele mai mari arene cu peste 70 000 de spectatori. Evenimentul a fost transmis live de ZDF, principalul canal de televiziune german.
In Polonia a devenit un simbol - primul superstar italian - intr-unul dintre cele mai celebre festivaluri poloneze din Sopot (Gdansk). Magnitudinea acestui eveniment este comparabila cu Concursul Eurovision la care a participat si el la o editie ulterioara in Germania.
Spectacolul a fost transmis live in toate tarile estice, inclusiv in Rusia, milioane de spectatori si telespectatori urmarindu-l pe superstar. Popularitatea sa a sporit uluitor de atunci.
Energia, fantezia lui pe scena au ramas intacte pana in ziua de azi, devenind chiar mai intense. Traditionalul POLO DISCO FESTIVAL din Ostroda a fost un moment marcat al anului 2014 dobindind importanta evenimentului de la Sopot. In cadrul acestui spectacol live el a fost aclamat pentru cei 30 de ani de cariera ca muzician, ca idol al multor alti artisti si pentru succesul si popularitatea lui. Mai mult de 20 de milioane de telespectatori au urmarit spectacolul transmis live.
Melodiile sale (QUESTA NOTTE) au fost parte integranta a unor productii cinematografice cum ar fi GO, TRABBI, GO sau celebrul serial politist SCHIMANSKI. Acesta sta marturie pentru statutul interpretului de muzica pop in Germania.
A urmat la scurt timp o emotionanta balada pop impreuna cu starul international GEORG MCGRAE ("Rock your Baby“) . I LOVE HER a fost un proiect comun pentru doua voci fara egal.
Primul sau album produs in exclusivitate de el insusi –“ESISTERE - LE MIE EMOZIONI” - a reprezentat un prim pas notabil si o modalitate noua de a se prezenta pe sine insusi in calitate de producator, interpret, compozitor si textier. AMERICANO (transmisa la posturile de radio) si doua duete: BACIAMI (Latinodance) si COME HO FATTO (pop-dance) sunt piese de rezistenta disco foarte populare la posturile de radio din Europa si chiar din America (BACIAMI). COME HO FATTO este prezentata si la posturile de televiziune romanesti. Acest album cuprinde forta, sentimentul si ritmul muzicii lui intr-un fel impresionant - spectrul caracteristic al muzicii sale - putere si emotie, in perfecta armonie.
Noile melodii au adus ceva special fenomenului de "Francescomanie". Au urmat un turneu in Australia - cu 4 concerte la Sydney - pe langa multe alte concerte live in Europa, show-uri de televiziune si transmisiuni internationale. Spectacole speciale au fost organizate in sali de opera renumite, la festivaluri de muzica pe apa - gen Vienna/ Mörbisch - la filarmonica din Gorzow, la teatrul din Katowice sau in istorica Sala a Palatului din Bucuresti - ca sa amintim doar cateva - o mare bucurie pentru acest artist extraordinar si vocea sa inegalabila. El a inspirat chiar lumea muzicii clasice astfel incat melodiile sale pop au fost prezentate intr-un aranjament clasic, interpretate de el insusi intr-un stil impresionant intr-un concert alaturi de orchestra simfonica din Warsowia.
Prima melodie internationala de Craciun, foarte moderna si cu totul aparte, CHRISTMAS & LOVE, produsa si inregistrata impreuna cu noua sa descoperire muzicala si interpreta in duet LAURA DEL CONTE a fost lansata si imediat transmisa la posturile de radio din America, Canada, Austria si Germania. Compozitia, versurile si muzica ii apartin lui insusi iar textul in engleza Laurei. Un mare succes in lumea undelor si o surpriza pentru fanii din intreaga lume.
Dupa aceasta noua productie, tinerii muzicieni de la Firstline Studios din Germania au creat in colaborare cu el noua melodie celebra “Sarà Sarà” care a devenit curand un element de atractie pentru redactorii TV si agentiile muzicale.
Producatori notabili din intreaga Europa sunt interesati sa colaboreze cu acest interpret charismatic, ca de exemplu, BOGDAN TOMMO (TOMMO PRODUCTION), unul dintre cei mai importanti producatori din Bucuresti, caruia ii apartin multe hituri ale muzicii romanesti si straine. El a inregistrat in celebrul sau studio melodia dance-pop TE AMARE! cu Francesco Napoli, fiind ales recent “Ambasador al Statiunii turistice Mamaia”, la Festivalul “MAMAIA MUSIC AWARDS.”

Discografie:

• 1987: Balla … the First Dance
• 1988: Magico
• 1990: Listen Now!
• 1990: Ciao – Balla Italia!
• 1992: Arriva
• 1995: Bellami
• 1999: Balla Balla
• 2002: Italian Hit Collection
• 2003: Marina
• 2004: Genesis
• 2005: Besame Mucho
• 2005: Lady Fantasy
• 2010: Esistere – le mie Emozioni

 

Spectacol organizat de German Quality Entertainment, prezentat de Ricky Dandel!