Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00


Social

AVENTURILE LUI ROBIN HOOD - PREMIERA

Alege reprezentatie
Data 7 Octombrie 2018
Ora 11:00
Locatia Palatul National al Copiilor, Sala Mica
Adresa locatie B-dul Tineretului, Nr. 8-10, Sector 4, BucurestiCine nu a auzit de curajosul Robin din Loxley sau, mai exact, de Robin Hood? Iata ca a venit vremea sa il cunoasteti in carne si oase si chiar sa il ajutati sa-si duca la bun sfarsit planul de a restabili ordinea in tinutul Sherewood. 
Celebrul nostru erou, proaspat intors din cruciade, devine cel mai aprig dusman al serifului de Nottingham si al printului John intrucat, ajutat de prietenii sai, va lua din averea celor bogati oferind saracilor. Si cine credeti ca i se va alatura? Chiar lady Marian, o tanara domnita care, desi face parte din lumea buna, se indragosteste de Robin  Hood si isi tradeaza apropiatii.
Oare va reusi seriful sa il impiedice pe Robin sa isi atinga scopul?  Si ...  oare cum se va termina povestea de dragoste dintre el si lady Marian?
Desi totul pare atat de serios, atat Robin cat si prietenii sai vor transforma toata povestea intr-o aventura comica ce nu trebuie ratata nici de micii spectatori, dar nici de cei mari. Atmosfera medievala impletita cu muzica moderna si cu jocul prin de haz al personajelor vor starni hohote de ras.
 
Copiii peste 2 ani platesc bilet.
 
Pret bilet 25 lei