Rezervarile tale 0 bilet(e)

0773963301

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00


Social

Printesa si Bobul de Mazare - Teatrul Coquette

Alege reprezentatie
Data 30 Septembrie 2018
Ora 11:00
Locatia
Adresa locatie Calea Calarași 94, Bucuresti 030167Spectacolul, pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor., este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii la Atelierul de Povesti.
Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?
Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul ursitoarei asupra printului.
Un spectacol care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!
Umor, dans, scrima si multa imaginatie in cel mai nou spectacol pentru cei mici!
Zona Categorie de pret Alege numarul de bilete dorit
stoc epuizat