Rezervarile tale 0 bilet(e)

0773963301

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00
-Sambata 12:00 - 14:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00


Social

CĂLĂTOAREA ȘI SHAKESPEARE

Alege reprezentatie
Data 20 Octombrie 2018
Ora 19:00
Locatia Teatrul Dramaturgilor Romani - Sală Ion Băieșu
Adresa locatie Calea Griviței 66CĂLĂTOAREA ȘI SHAKESPEARE de Lucia Verona, regia Ruxandra Bălașu (sala Ion Băieșu) (două categorii de bilete: 35 lei și 25 lei pentru pensionari/studenți/elevi)


       Călătoarea și Shakespeare este o comedie a situațiilor și limbajului în care răsturnările de context se succed amețitor, ca și timpurile și locurile acțiunii. Ceea ce contează este că ne aflăm într-un teatru, iar lumea însăși este un teatru în care spațiul și durata sunt numai niște convenții. O femeie a zilelor noastre trăiește un moment unic: întâlnirea cu cel mai mare dramaturg al lumii, apărut ca prin magie pe o scenă contemporană. Dar obișnuințele, (non)educația, confuzia traiului cotidian din secolul XXI o fac pe Călătoare să fie de fapt nepregătită pentru confruntarea cu istoria și cu geniul. Deși situațiile comice apar din abundență, morala piesei este una serioasă:  viața superficială a vremii noastre face oamenii insensibili la valoare și incapabili să se concentreze asupra lucrurilor fundamentale. Shakespeare cel din piesă este un simbol al umanității eterne, cea care nu trebuie ignorată.


Distribuție: Monica Davidescu, Marius Bodochi, Pavel Bârsan, Dana Voicu, Gabriel Costan,  Alexandru Făiniși, Claudia Dionise, Alexandra Gabriela Niță, Alexandru Mandu.

            Figurație: Andrei Cristea, Mihai Bolea, Ionuț Terteci

            Video: Ștefania Maftei

            Regie și mișcare scenică: Ruxandra Bălașu

            Scenografie: Daniel Divrician

            Ilustrație muzicală: Ruxandra Bălașu.

Pret bilet 35 lei (25 lei pentru elevi si pensionari)