GENUL ACUZATIV - Ploiesti

GENUL ACUZATIV

27 Mai 2024 ora 19:00

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-si rând pe rând fratele si sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude si evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însotită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni initiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relatia cu sotul său.

Trecând cu usurintă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

Distributie: Carmen Tanase, Emilia Popescu, Mirela Oprisor,  Natalia Calin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Istodor

Scenografia: Nina Brumușilă

Text & regie: Mimi Branescu

Nerecomandat persoanelor sub 16 ani

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare:  S.C ProTicket Media S.R.L,  CIF 48924359, BUCURESTI

Citeste mai mult...
Categoria 1 - 160,00 lei
Categoria 2 - 120,00 lei
Locurile gri sunt ocupate.
Locatie
Blvd. Republicii 65
GENUL ACUZATIV - Ploiesti, 27 mai 2024
Casa de Cultura a Sindicatelor , Ploiesti
Se incarca planul salii...
Nu ati gasit ceva ce va place?
Contactati-ne, suntem aici!
Sunati-ne sau trimiteti-ne un e-mail
startickets@gmail.com
0789283743
Newsletter
Introduceti adresa de e-mail

Abonare la newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele evenimente si noutati. Va trebui sa va confirmati adresa de e-mail si va puteti dezabona oricand doriti.
Startickets
Start Tickets SRL
Registrul Comertului: 123
CUI: 123
L-V, 09:00-18:00
startickets@gmail.com
0789283743

© 2024 startickets.ro.
Toate drepturile rezervate.